Despre noi

http://herminrentacar.ro este un website detinut si administrat de Hermin Grup, societate privata romaneasca care are punctul de lucru principal situat in Cluj Napoca, România . Compania este inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J12/5524/2007, avand codul unic de inregistrare (CUI) RO22987710.

Cele mai bune masini de inchiriat in Cluj la cele mai accesibile preturi

Compania noastra are placerea sa va puna la dispozitie autoturisme de inchiriat in Cluj Napoca intr-o gama larga, cu diverse marci si modele noi. Cand apelati la serviciile oferite de Hermin Grup, puteti alege automobile de calitate superioara la un pret scazut, incepand cu 13 Euro pe zi. Fiecare autovehicul se inchiriaza pe o perioada de minim 24h.

Oferim servicii de predare si preluare a autovehiculelor in Aeroportul International Cluj-Napoca Avram Iancu si aeroportul Transylvania Airport Targu Mures GRATUIT, zilnic in in intervalul orar 8:00 – 20:00.

Cand alegeti sa colaborati cu compania noastra, pe langa oferta de preturi menite sa va menajeze bugetul aveti parte si de alte avantaje:

Inchirieri de masini in Cluj Napoca la standarde europene

  • Rapiditate – Stim ca timpul Dvs este important si nimanui nu-i place sa astepte. De aceea, cu Hermin Grup puteti primi / preda automobilul in cel mai scurt timp, deoarece am simplificat la maxim formalitatile. Trebuie doar sa prezentati un permis de conducere valid, o carte de identitate sau chiar un pasaport, dupa caz, iar restul ramane in sarcina noastra. Nu se poate mai simplu de atat
  • Servicii oferite in Cluj Napoca, Sibiu, aeroportul Otopeni si Targu Mures la cele mai bune preturi – practicam tarife care incep de la 13 Euro/zi; stim ca bugetul Dvs trebuie alocat mai multor resurse, de aceea avem grija de el prin preturi mici.
  • Beneficiati de reduceri – Sunteti un client care apeleaza in mod repetat la serviciile noastre? V-am pregatit diferite discounturi care pot ajunge si pana la 20%. In mod similar, oferim discounturi pentru perioade mai indelungate, in speranta ca veti deveni clientul nostru fidel.
  • Conduceti modele noi si marci prestigioase – In parcul nostru auto consistent veti descoperi diverse marci de automobile, modele noi care nu au fost utilizate in serviciu mai mult de un an. Si pentru ca ne gandim nu doar la bugetul Dvs, ci si la siguranta Dvs si a celor dragi, va veti bucura sa aflati ca toate automobilele din parcul nostru includ dotari de siguranta si confort precum ABS, airbag, climatizare, geamuri electrice fata, samd.
  • Inchirieri de automobile fara limita de km – Modul de functionare a serviciului nostru impune o perioada minima de contact de 24 h; in astfel de cazuri se percepe o garantie maxima, iar numarul de km este limitat. Daca insa alegeti un autoturism pentru o perioada de la 2 zile in sus, puteti conduce fara limita de km.
  • Serviciu disponibil Non-Stop
  • Predare la adresa clientului – Cui nu-i place comoditatea? Desigur veti aprecia faptul ca va predam/preluam autoturismele la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare

Beneficii si oferte speciale

  • Aparat GPS GRATUIT – Atunci cand inchiriati pentru minim 14 zile beneficiati gratuit pe toata durata perioadei de un aparat GPS.
  • Reduceri de 10 % – V-a placut serviciul nostru si v-ati intors a doua oara? De acum va va placea si mai mult, pentru ca primiti discount 10%  a doua oara cand ne alegeti.
  • Fara garantie – Aceasta oferta este aplicabila doar atunci cand incheiati un contract pe o perioada mai mare de 14 zile, si doar pentru anumite autoturisme din parcul nostru.

Tarifele de rent a car percepute sunt printre cele mai mici de pe piata, si incep de la doar 13 Euro / zi plus TVA . Suntem siguri ca putem oferim raportul pret / calitate pe care il doriti.

Garantia perceputa de firma noastra la fiecare operatiune de inchiriere variaza in intervalul 50- 700 de Euro, fiind decisa de marca si modelul alese, precum si de durata contractului de inchiriere.

Pentru clientii care doresc si mai multe, va punem la dispozitie diverse accesorii menite sa va faca calatoria mai sigura si mai placuta: aparat GPS pentru o orientare mai usoara, detector radar pentru a evita surprize neplacute, scaun de copil pentru cupluri cu micuti. Preturile incep de la 0.5 Euro / zi.

Acum ca ati aflat cate ceva despre compania noastra, suntem convinsi ca veti apela cu incredere la serviciile noastre de rent a car Cluj. Puteti face o rezervare chiar aici pe website, sau ne puteti gasi  la numarul de telefon +4 0747 187 812 (nr. valabil whatsapp, viber)  sau prin email la adresa office [at] herminrentacar.ro