Automobilele pentru inchiriat – Un ajutor in multe situatii

Inchirierea unei masini nu mai este ceva ce faceti doar cand va imbarcati intr-o calatorie lunga in alt oras sau catre un locul ales pentru vacanta. Companiile de inchirieri de masini ofera atat servicii cu sofer cat si fara, astfel incat clientii pot conduce vehiculele inchiriate pe cont propriu. Exista mai multe situatii in care varianta din urma – a inchirierii fara sofer – este mai potrivita:

Automobilul Dvs s-a stricat

Automobilele noastre sunt masinarii incredibile, dar ele se pot strica si cand acest lucru se intampla, incepeti sa va imaginati cum va fi sa calatoriti in autobuze si trenuri aglomerate. O masina inchiriata va elibereaza de aceasta problema – in timp ce masina d-voastra va fi in service, puteti inchiria acelasi model de la o firma de rent-a-car, si astfel:

  •      Veti conduce o masina familiara in continuare
  •      Nu trebuie sa folositi caile de transport public aglomerate
  •      Nu aveti nevoie sa angajati un sofer impreuna cu masina

Agnetie inchirieri automobile

Deoarece masina personala nu se strica tot timpul, probabil va trebui sa inchiriati aceasta masina doar pentru cateva zile sau saptamani. In plus, acest lucru ar putea fi o oportunitate de a inchiria o masina mai scumpa si de a experimenta condusul unui model mai luxos. Daca e prima data cand va pregatiti sa inchiriati un automobil, va recomandam sa cititi si aceste informatii utile.

 Un tur al orasului

Rudele d-voastra viziteaza orașul pentru prima data, si doriti sa le aratati tot ce este de vazut. Puteti angaja un ghid turistic pentru o zi pentru ei, dar nu este acelasi lucru. Puteti, de asemenea sa le faceti un tur in  transportul public, dar, din nou, nu este la fel de minunat. Inchirierea unei masini de lux pentru doua zile este perfecta pentru o astfel de ocazie.

Calatorie de afaceri

Daca va deplasati intr-un alt oras pentru afaceri, si nu va puteti aduce masina proprie, inchiriatul unui autoturism este alegerea perfecta. Din nou, nu trebuie sa depindeti de un sofer doar pentru ca sunteti nou in oras.

Un alt mare avantaj al inchirierilor de autovehicule este ca masinile sunt mentinute in conditii perfecte, si cand o masina este inchiriata, are pana si plinul de combustibil facut – fiind gata de drum. Alte facilitati, cum ar fi GPS-ul sau scaunul pentru copii pot fi inchiriate pentru anumite costuri extra. Un GPS este folositor daca conduceti pe drumuri pe care nu ati mai fost. Daca aveti un copil mic ce calatoreste cu dvs, un scaun special este necesar si poate fi inchiriat foarte ieftin. Aceste avantaje sunt adaugate pentru a va face calatoria mai usoara si nu trebuie sa va faceti griji ca masina se va strica in mijlocul pustietatii.

Lanturi auto pt zapada

Multe agentii isi au biroul situat in apropierea aeroportului, dar si in centrul orasului, asadar este convenabil pentru utilizator care cauta un serviciu de inchiriere de masini in aeroport sa gaseasca rapid o firma dupa aterizare. Asadar, este foarte probabil sa gasiti un birou de inchirieri in apropiere de aeroportul din Cluj, Timisoara, Constanta sau Otopeni , dar si in centrul acestor orase.

Majoritatea companiilor mari de inchirieri din Romania, dar mai nou si cele mai mici, opereaza si online, pe propriile website-uri, ceea ce furnizeaza servicii de rent a car si rezervari online. Masinile disponibile pot fi vizualizate, selectate si rezervate dupa bunul plac. GPS-ul, scaunul copilului sau un portbagaj in plus pot fi inchiriate, iar datele si durata calatoriei confirmate. Puteti de asemenea sa instiintati compania despre datele calatoriei, de unde veti ridica masina si unde o veti returna. Agentii firmelor confirma si aranjeaza totul pentru dvs, exact asa cum doriti, fara complicatii si fara intarzieri.

In orice situatie, in cazul in care aveti nevoie de un vehicul pentru cateva zile sau saptamani, firmele de inchirieri auto au propunere foarte atractive. Cu un numar mare de firme existente de piata – fiecare luptand pentru a va atrage atentia si pentru a va transforma intr-un client fidel, veti obtine servicii excelente si optiuni convenabile.

Intrebari frecvente:

  • Cum ne gasiti in Aeroport Cluj?

In baza unei rezervari confirmate de unul din reprezentantii Hermin Rent a Car , sunteti asteptat in Aeroport cu o pancarta care contine numele companiei noastre “Hermin Grup”.

  • Ce reprezinta garantia?

Garantia difera de la masina la masina deoarece este stabilita ca valoare egala cu fransiza asigurarii casco . Masinile se pot inchiria si fara garantie in anumite conditii .

  • Cand se retine Garantia?

Sunt mai multe situatii in care se poate retine garantia . Dintre acestea amintim cel mai des intalnite situatii:

1. Avarii aparute pe auto  in timpul inchirierii.

2. Predarea autoturismului fara combustibil

3. Folosirea Autoturismului de inchiriat in alte scopuri decat cele prevazute in contract (subinchiriere, transportarea substantelor interzise, scopuri ilegale, etc.)

  • Masinile de inchiriat sunt asigurate full casco?

Pe perioada inchirierii aveti incluse urmatoarele asigurari:

1.Asigurare de raspundere Civila Auto (RCA – asigurare obligatorie)

2.Asigurare Full casco cu fransiza (fransiza difera in functie de masina inchiriata)

In cazul in care indepliniti conditile pentru inchiriere fara garantie , veti avea inclusa asigurare fara fransiza .

 

  • Cum procedez daca apar defectiuni la masina inchiriata?

Pe perioada inchirierii aveti asistenta tehnica 24/7 . In cazul in care apar defectiuni la masina inchiriata , ne contactati telefonic pentru a gasi o solutie de rezolvare, in cel mai scurt timp posibil.

  • Ce trebuie sa fac in caz de accident ?

In urma unui accident anuntati telefonic un reprezentant Hermin Rent a Car.

1. Accident fara victime intre doua autoturisme se va intocmi constatul amiabil , dupa care vom avea nevoie de actele celelalte parti implicate in copie xerox (buletin, permis de conducere, talon si asigurare)

2. Accident cu victime sau in care sunt implicate mai mult de doua masini se va anunta politia .

Call Now Button