Ce trebuie sa ne amintim cand colaboram cu o firma de inchiriere masini in Cluj Napoca?

Inchiriati o masina in Cluj? Nu uitati sa tineti minte urmatoarele lucruri inainte sa plecati la drum. Informatiile prezentate in acest articol sunt importante si va pot ajuta sa faceti economie de bani cand apelati la o companie de inchiriere masini in Cluj Napoca.

Raportati stricaciunile

Nu conteaza daca tocmai preluati vehiculul din parcul auto al companiei, sau abia ce ati iesit de la restaurant si ati descoperit o indoitura pe usa – ca si sofer al masinii inchiriate, sunteti responsabil pentru cele mai mici stricaciuni suferite de automobil. Deci este important sa anuntati compania imediat ce ati observat o problema, astfel incat ea sa fie notata, si dumneavoastra sa fiti anuntat cum sa actionati. Bineinteles, daca sunteti cumva implicat intr-un accident, e nevoie de asemenea sa anuntati imediat reprezentantii firmei de inchiriere masini in Cluj Napoca.

Interior ingrijit

Nu fumati

In ziua de azi, mai toate masinile de inchiriat sunt pentru nefumatori, si chiar daca pare ca cineva inaintea dumneavoastra a fumat in automobilul respectiv, nu e indicat sa fumati. Fumul de tigara se infiltreaza in intreaga masina, si poate face atmosfera greu de respirat. Nefumatorii vor descoperi foarte usor ca s-a fumat acolo. Avand in vedere ca acel vehicul va fi inchiriat unui numar mare de clienti de-a lungul vietii lui, prinde bine putin respect; in plus, ati putea fi taxat extra cand predati masina firmei. Spatiu genros pentru pasageri

Faceti curat

Atunci cand preluati automobilul, veti descoperi ca firma a avut timp si grija sa il curete, si asteapta ca dumneavoastra sa il returnati in aceeasi stare. Este important ca atunci cand ati incheiat sejurul, sa curatati masina de gunoaie si resturi si posibil sa o spalati. In timp ce este normal sa fie prezenta putina mizerie de la pantofi pe covorase, si un strat subtire de praf pe exterior, tot ce depaseste aceaste limitate poate fi taxat extra. Si daca ati facut o adevarata mizerie, sau ati varsat ceva in masina, e indicat sa va opriti la o spalatorie auto si sa puneti lucrurile in ordine. O pata in interior poate fi curatata mult mai usor imediat dupa ce a fost facuta, si astfel puteti sa evitati suprataxa impusa de firma de inchiriere masini in Cluj Napoca.

Poate cel mai important lucru de amintit aici este ca nu folositi masina personala, ci una imprumutata. Incercati sa tratati acest automobil ca si cum l-ati imprumutat de la cel mai bun prieten, si acest mod de gandire va va ajuta sa o pastrati intr-o conditie excelenta, si va va salva si niste bani.