Termeni si conditii

Termeni si conditii pentru serviciul de rent a car

Contract Hermin Rent a car:

1. Clientul trebuie sa posede permis de conducere valabil categorieri obiectului inchiriat pe intreaga perioada de inchiriere si cu o vechime de 2 ani. Varsta minima este de 21 ani.

2. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru orice accident provocat de conducerea  sub influenta bauturilor alcoolice sau in stare de ebrietate, prin acest contract acceptand sa plateasca pagubele evaluate de catre societatea de asigurari.

3. In caz de accident, clientul este obligat sa anunte imediat producerea acestuia atat organelor de politie, cat si agentului Hermin Rent-a-car, si va permite efecuarea investigatiilor necesare.

4. Atat in cazul unui accident rutier, cat si a furtului autoturismului sau din autoturism, clientul va fi obligat sa obtina de la organele abilitate urmatoarele documente: procesul verbal de tamponare sau furt, dupa caz, autorizatia de reparatie.

5. Clientul isi asuma intreaga raspundere pentru orice incalcare a regulamentului rutier in vigoare. De asemenea, este obligat sa plateasca toate amenzile primite in decursul perioadei pe care a inchiriat masina.

6. In caz de accident sau avarii produse din vina clientului,  acesta va plati suma de 20 euro/zi pentru stationarea masinii pe perioada reparatiei.

7. Chiriasul are obligatia de a plati o garantie intre 50 Euro – 400 Euro in functie de perioada si masina inchiriata. Aceasta va fi restituita la data predarii masinii catre agentul de rent-a-car, afara de cazul in care s-au cauzat daune.

8. Clientului ii este interzis:

  • a. Sa participe la curse de masini sau in teste pentru verificarea performantelor autoturismului;
  • b. Sa transporte materiale sau substante interzise, precum si orice marfuri fara actele necesare;
  • c. Sa utilizeze autoturismul inchiriat sub influenta alcoolului, drogurilor sau oricaror substante care ii pot afecta viteza de reactie sau starea de constienta;
  • d. Sa tracteze alte autoturisme sau remorci fara acordul scris al unui reprezentant Hermin;
  • e.Sa lase autoturismul cu geamurile deschise si/sau cu cheile in contact nesupravegheate;  sistemul de alarma trebuie activat obligatoriu de fiecare data cand autoturismul este parasit;
  • f. Sa efectueze vreo reparatie asupra autoturismului; acesta nu poate fi reparat decat intr-un service autorizat si desemnat de proprietar;
  • g. Sa vanda, sa inchirieze sau sa garanteze cu autoturismul care face obiectul acetui contract.

9. Prezentul contract va putea fi prelungit prin acordul ambelor parti contractante, incheindu-se in acest scop un act aditional sau un nou contract. Perioada minima de inchiriere este de 24 de ore.

10. Autoturismul va fi livrat respectiv preluat de la locul indicat de client sau de proprietar. Autoturismul poate fi returnat de client in orice alt oras, pentru aceasta optiune percepandu-se un tarif suplimentar care incepe de la 0,5 Euro/km.

11. Masina va fi inchiriata in bune conditii, fara defectiuni, si trebuie predata in aceleasi conditii. Orice intarziere la returnarea autoturismului inchiriat se comunica cu cel putin 24 ore inainte . Prima ora de intarziere este gratuita dupa care se va taxa o zi de inchiriere.

12. La predarea masinii se completeaza o fisa de predare / primire in care se specifica starea autoturismului la data predarii, nivelul carburantului, si accesoriile predate clientului, fisa urmand a fi completata si la returnarea autoturismului.

13. Masinile sunt inchiriate avand asigurare Casco, asigurare RCA, rovineta (taxa de drum) incluse in tarif.

Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati la tel: +4 0747 187 812 sau office@herminrentacar.ro

Call Now Button