De ce apeleaza lumea la servicii de rent-a-car?

Aveti nevoie de o masina pentru urmatoarea calatorie? Inchirierea uneia va poate da libertate si flexibilitate atunci cand calatoriti, fie ca o faceti in diverse parti ale lumii, fie ca o faceti prin apropierea casei. Sunt atat de multe motive pentru a apela la un serviciu de inchirieri auto, incat am adunat doar cateva din cele mai importante:

  1. Incheiati-va petrecerea de nunta cu stil!

Probabil ati vazut scenele din filme in cazul in care un cuplu nou pleaca la plimbare in luna de miere intr-un automobil atragator. Puteti face asta, indiferent de cat este bugetul pentru nunta dumneavoastra, prin inchirierea unei masini – in loc sa cumparati una. Cele mai multe servicii de inchirieri auto ofera decapotabile si masini de lux care vor lasa invitatii cu gura cascata in timpul iesirii dumneavoastra de cinema, cu mare stil.

  1. Sosirea la o reuniune a clasei de liceu

Ca si in cazul nuntii dumneavoastra, poate doriti sa ajungeti la reuniunea clasei liceului in mare stil. Chiar daca nu ati devenit omul plin de succes care ati promis tuturor ca veti deveni, puteti arata in continuare ca ati facut-o. Vizitati biroul local de inchiriere de masini, sau cautati pe website pentru a gasi o masina care sa poarte mesajul pe care doriti sa-l trimiteti.

  1. Prima data, prima impresie

In cazul in care nu ati avut nunta sau o reuniune de liceu, s-ar putea sa fiti mai preocupat de viata dumneavoastra amoroasa. Se spune ca primele impresii sunt deosebit de importante, asa ca de ce sa profitati sosind intr-un SUV elegant, de exemplu?

Acum, probabil ca nu ar trebui sa depasiti limita prin inchirierea unei masini de lux. Acest lucru ar putea trimite semnalul ca stati financiar mai bine decat in realitate, ceea ce ar putea avea efecte adverse mai tarziu. Alegeti o masina care sa reprezinte cine sunteti si care sa faca o prima impresie favorabila.

  1. Faceti excursii

Exista mai multe motive pentru a inchiria o masina pentru o excursie la drum lung:

  • Evitati uzura propriei maaini.
  • Evitati adaugarea de kilometri la masina personala, care astfel s-ar deprecia ca valoare.
  • Puteti economisi bani prin a alege o masina de inchiriat care are un consum de carburant mai bun decat propria masina.
  • O alegere inteligenta de inchiriere a masinii va va multumi atat pe dumneavoastra, cat si pe companionii de calatorie, autoturismul oferind mai multe optiuni de sedere si mult loc pentru bagaje.
  1. Calatorie confortabila

In cazul in care o excursie nu este stilul dumneavoastra, poate aveti nevoie de o modalitate de a va deplasa rapid dupa ce coborati din avion la aeroport. Inchirierea unui automobil este de multe ori mai rentabila decat utilizarea unui taxi pentru deplasari scurte si rapide, si este mult mai convenabila decat intalnirea cu rude sau cu prieteni care sa va conduca prin imprejurimi in timp ce vizitati orasul lor.

Intelegeti ce veti inchiria

Daca va place sa faceti rezervari on-line, cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a confirma rezervarea. Daca va place sa rezervati telefonic, intrebati agentul despre restrictii. Asigurati-va ca ati inteles perfect conditiile rezervarii. Exista o penalizare pentru neprezentari? Cat timp vi se va opri masina in parc daca sunteti blocat in trafic pe drum spre adresa de preluare? Exista o taxa pentru dotari suplimentare, si trebuie sa fie enumerate acestea in contract? Este copilul dumneavoastra de 20 de ani destul de competent pentru a conduce masina? (Din motive de raspundere, acest lucru este important.)

Inchirierea unei masini este mai mult decat o solutie de rezerva atunci cand masina dumneavoastra se afla la reparat sau in revizie. Data viitoare cand aveti un eveniment important in viata, intrebati-va: „Este acesta un moment bun pentru a inchiria o masina?”