De ce sa alegeti un serviciu de rent a car cu sofer?

 

De ce sa inchiriati o masina pentru o calatorie de vacanta, cand aveti la dispozitie propria masina si un expert in condus? Haideti sa fim un pic seriosi, stim ca sunteti expert in condus, dar poate nu realizati ca distantele lungi sunt obositoare, si Dvs nu va puteti bucura de vacanta fiind obosit. Asa ca serviciile de rent a car profita din plin de aceasta situatie “obositoare” – indiferent cat de confortabila e masina – si va pun la dispozitie diverse oferte de inchirieri auto care includ si sofer (mai ales in cazul automobilelor de lux, foarte scumpe). Daca sunteti pasionat de condusul pe distante lungi, este OK, altfel condusul devine o experienta istovitoare. Iata 5 motive pentru merita sa luati in calcul si un serviciu de inchiriere cu sofer:

Rent a car cu sofer

  • Nu exista costuri de mentenanta: daca achizitionati o masina in scopul calatoriilor, fie si pentru o zi, sau pentru vacanta, va trebui sa platiti pentru a mentine masina in conditii bune. Daca folositi o masina inchiriata, nu va mai trebui sa va bateti capul cu costurile de mentenanta.
  • Numar redus de mecanici: in zilele noastre nu veti gasi multi mecanici loiali care existau candva. Ca rezultat, nu va puteti permite stricaciuni in momente cruciale ale vacantei. De asemenea, nu puteti cumpara o masina noua intr-un timp atat de scurt. In cazul unor astfel de urgente, daca trebuie sa va continuati deplasarea cat mai rapid, firmele de inchiriat masini va stau la dispozitie.
  • Perfect pentru relaxare: inchiriatul unei masini cu sofer pentru calatoria de vacanta poate face diferenta. Acum ca nu mai sunteti obligat sa conduceti, puteti sta relaxat si va puteti bucura de privelisti.
  • Nu trebuie sa va faceti griji in privinta combustibilului: soferul angajat estimeaza cantitatea de combustibil necesara pentru intreaga calatorie, deci nu trebuie sa verificati periodic nivelul combustibilului; in plus, costurile cu combustibilul vor fi de asemenea insumate in nota de plata finala.
  • Masina inchiriata pt vacanta
  • Cautarea destinatiilor devine mai usoara: majoritatea opteaza pentru servicii de inchiriere din cauza lipsei de cunoastere asupra locurilor ce urmeaza a fi vizitate, insa soferii angajati sunt foarte bine informati asupra acestora, si cu ajutorul lor  puteti scuti timp pe care ati fi putut sa-l pierdeti in cautarea directiei corecte catre destinatie.

In concluzie, serviciile de rent a car cu sofer va pot face viata mai usoara atunci cand nu doriti sa conduceti, ci sa va bucurati de peisaj si de timpul minunat impreuna cu familia sau prietenii.