De ce sa alegeti un serviciu de rent a car cu sofer?

 

De ce sa inchiriati o masina pentru o calatorie de vacanta, cand aveti la dispozitie propria masina si un expert in condus? Haideti sa fim un pic seriosi, stim ca sunteti expert in condus, dar poate nu realizati ca distantele lungi sunt obositoare, si Dvs nu va puteti bucura de vacanta fiind obosit. Asa ca serviciile de rent a car profita din plin de aceasta situatie “obositoare” – indiferent cat de confortabila e masina – si va pun la dispozitie diverse oferte de inchirieri auto care includ si sofer (mai ales in cazul automobilelor de lux, foarte scumpe). Daca sunteti pasionat de condusul pe distante lungi, este OK, altfel condusul devine o experienta istovitoare. Iata 5 motive pentru merita sa luati in calcul si un serviciu de inchiriere cu sofer:

Rent a car cu sofer

 • Nu exista costuri de mentenanta: daca achizitionati o masina in scopul calatoriilor, fie si pentru o zi, sau pentru vacanta, va trebui sa platiti pentru a mentine masina in conditii bune. Daca folositi o masina inchiriata, nu va mai trebui sa va bateti capul cu costurile de mentenanta.
 • Numar redus de mecanici: in zilele noastre nu veti gasi multi mecanici loiali care existau candva. Ca rezultat, nu va puteti permite stricaciuni in momente cruciale ale vacantei. De asemenea, nu puteti cumpara o masina noua intr-un timp atat de scurt. In cazul unor astfel de urgente, daca trebuie sa va continuati deplasarea cat mai rapid, firmele de inchiriat masini va stau la dispozitie.
 • Perfect pentru relaxare: inchiriatul unei masini cu sofer pentru calatoria de vacanta poate face diferenta. Acum ca nu mai sunteti obligat sa conduceti, puteti sta relaxat si va puteti bucura de privelisti.
 • Nu trebuie sa va faceti griji in privinta combustibilului: soferul angajat estimeaza cantitatea de combustibil necesara pentru intreaga calatorie, deci nu trebuie sa verificati periodic nivelul combustibilului; in plus, costurile cu combustibilul vor fi de asemenea insumate in nota de plata finala.
 • Masina inchiriata pt vacanta
 • Cautarea destinatiilor devine mai usoara: majoritatea opteaza pentru servicii de inchiriere din cauza lipsei de cunoastere asupra locurilor ce urmeaza a fi vizitate, insa soferii angajati sunt foarte bine informati asupra acestora, si cu ajutorul lor  puteti scuti timp pe care ati fi putut sa-l pierdeti in cautarea directiei corecte catre destinatie.

In concluzie, serviciile de rent a car cu sofer va pot face viata mai usoara atunci cand nu doriti sa conduceti, ci sa va bucurati de peisaj si de timpul minunat impreuna cu familia sau prietenii.

Intrebari frecvente:

 • Cum ne gasiti in Aeroport Cluj?

In baza unei rezervari confirmate de unul din reprezentantii Hermin Rent a Car , sunteti asteptat in Aeroport cu o pancarta care contine numele companiei noastre “Hermin Grup”.

 • Ce reprezinta garantia?

Garantia difera de la masina la masina deoarece este stabilita ca valoare egala cu fransiza asigurarii casco . Masinile se pot inchiria si fara garantie in anumite conditii .

 • Cand se retine Garantia?

Sunt mai multe situatii in care se poate retine garantia . Dintre acestea amintim cel mai des intalnite situatii:

1. Avarii aparute pe auto  in timpul inchirierii.

2. Predarea autoturismului fara combustibil

3. Folosirea Autoturismului de inchiriat in alte scopuri decat cele prevazute in contract (subinchiriere, transportarea substantelor interzise, scopuri ilegale, etc.)

 • Masinile de inchiriat sunt asigurate full casco?

Pe perioada inchirierii aveti incluse urmatoarele asigurari:

1.Asigurare de raspundere Civila Auto (RCA – asigurare obligatorie)

2.Asigurare Full casco cu fransiza (fransiza difera in functie de masina inchiriata)

In cazul in care indepliniti conditile pentru inchiriere fara garantie , veti avea inclusa asigurare fara fransiza .

 

 • Cum procedez daca apar defectiuni la masina inchiriata?

Pe perioada inchirierii aveti asistenta tehnica 24/7 . In cazul in care apar defectiuni la masina inchiriata , ne contactati telefonic pentru a gasi o solutie de rezolvare, in cel mai scurt timp posibil.

 • Ce trebuie sa fac in caz de accident ?

In urma unui accident anuntati telefonic un reprezentant Hermin Rent a Car.

1. Accident fara victime intre doua autoturisme se va intocmi constatul amiabil , dupa care vom avea nevoie de actele celelalte parti implicate in copie xerox (buletin, permis de conducere, talon si asigurare)

2. Accident cu victime sau in care sunt implicate mai mult de doua masini se va anunta politia .

Call Now Button