Rent and Drive with Us – Hermin Grup Srl

Hermin Grup Srl – inregistrata in data de 27 Decembrie 2007 la Oficiul Registrului Comertului Cluj sub nr. J12/5524/2007 , cod unic de inregistrare RO22987710. Firma Rent-a-Car autorizata, cu autorizatia de transport nr. 12 emisa de Directia Tehnica – Serviciul Retele Edilitare si Transport din cadrul Primariei Municipiului Cluj-Napoca.

 

 

Suntem o companie , ce oferim servicii de inchirieri auto cu sau fara sofer in Cluj-Napoca sau alte localitati din Transilvania , ca de exemplu Tg.Mures, Sibiu sau Timisoara. Pe raza municipiului Cluj-Napoca suntem prezenti atat la Aeroport International Cluj-Napoca cat si in Municipiul Cluj-Napoca. Oferim transparenta maxima prin servicile ce le oferim si anume pretul afisat pe website este cel final fara alte taxe sau costuri ascunse . In pretul afisat este inclus asigurare RCA, Asigurare Full Casco cu Fransiza, Rovineta, cauciucuri de vara sau iarna in functie de sezon.

 

Inca din 2007 incercam sa ne adresam unui segment variat de clienti si prin asta oferim o gama variata de masini , de la masini mici precum Opel corsa la masini premium precum Bmw seria 5 ; Deasemenea oferim chiar si din clasa Van , VW transporter cu 9 locuri . De la infintare pana in prezent ne schimbam parcul auto odata la doi ani . In acest caz putem oferi servicii rent-a-car profesionale de calitate.

 

Informatii suplimentare le puteti obtine via email sau telefonic .

Administrator: Emil Ghiran

                  email: office@HerminRentaCar.ro

                        tel: +40 747 187 812

Call Now Button