Contactati-ne

Despre noi

http://herminrentacar.ro este un website detinut si administrat de Hermin Grup, societate privata romaneasca care are punctul de lucru principal situat in Cluj Napoca, Rom├ónia – Bulevardul 21 Decembrie 1989. Compania este inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J12/5524/2007, avand codul unic de inregistrare (CUI) 22987710.

Hermin Grup este o companie din Cluj Napoca infiintata aproape de sfarsitul anului 2007. Domeniul principal de activitate il reprezinta inchirierea de automobile, iar scopul declarat este acela de a oferi o gama diversificata de masini catre clienti sai. Deoarece calitatea este pe primul loc, urmarim sa oferim modele noi permanent, de aceea parcul auto este reinnoit anual, iar clientii nostri sunt satisfacuti deoarece beneficiaza de modele recente.de masini de inchiriat. In anul 2011 a luat fiinta o noua companie, denumita Hermin Rent a Car, al carui scop este acela de a extinde serviciile noastre de calitate si in restul Transilvaniei.

Hermin Rent a Car este o firma de inchirieri auto care isi are sediul principal in municipiul Cluj Napoca si care detine de asemenea un sediu secundar in Targu-Mures. Daca doriti sa beneficiati de o masina inchiriat pe raza orasului Cluj Napoca, va livram autoturismul la adresa pe care ne-o transmiteti. De asemenea puteti ridica masina si de la sediul nostru din Aeroportul International Cluj Napoca. Daca sunteti din Targu Mures, nu trebuie sa va faceti probleme, aceeasi politica se aplica: va aducem auto la adresa Dvs sau puteti sa o luati din Aeroportul International Transilvania din Mures. Doriti masina in alt oras din Transilvania sau regiuni invecinate? Nici o problema – livram contra cost masini de inchiriat in orase ca Timisoara, Satu-Mare,  Sibiu, Bistrita, Oradea, Brasov si altele.

Hermin Rent a Car pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de masini, printre care popularul Dacia Logan, sau mari precum Ford Focus, Opel Astra H, Fiat Grande Punto, Opel Vectra C, Opela Meriva, Seat Ibiza sau Volkswagen Passat. Toate masinile oferite in sistem rent a car beneficiaza de asigurare RCA, rovinieta dar si asigurare Casco. Toate acestea sunt incluse in pret.

Tarifele de rent a car percepute sunt printre cele mai mici de pe piata, si incep de la doar 17 Euro / zi cu TVA inclus in pret. Suntem siguri ca putem oferim raportul pret / calitate pe care il doriti.

Garantia perceputa de firma noastra la fiecare operatiune de inchiriere variaza in intervalul 50- 400 de Euro, fiind decisa de marca si modelul alese, precum si de durata contractului de inchiriere.

Pentru clientii care doresc si mai multe, va punem la dispozitie diverse accesorii menite sa va faca calatoria mai sigura si mai placuta: aparat GPS pentru o orientare mai usoara, detector radar pentru a evita surprize neplacute, scaun de copil pentru cupluri cu micuti. Preturile incep de la 0.5 Euro / zi.

Acum ca ati aflat cate ceva despre compania noastra, suntem convinsi ca veti apela cu incredere la serviciile noastre de rent a car Cluj. Puteti face o rezervare chiar aici pe website, sau ne puteti gasi NON STOP la numarul de telefon +4 0747 187 812, precum si contacta prin email la adresa office [at] herminrentacar.ro

Hermin Grup SRL
Sediu social: Str. Transilvaniei nr. 333, loc. Baciu, Jud. Cluj
Reg. Com: J12 / 5524 / 2007
CUI: 22987710
Tel: 0747 187 812
Email: office@herminrentacar.ro

Comentarii recente