Faceti cunostinta cu noi – Mai multe despre Hermin Rent-a-car

Va pregatiti sa vizitati Cluj Napoca sau alt oras din inima Transilvaniei? Nimic nu face o astfel de vizita mai placuta decat un mijloc de deplasare confortabil care sa fie la dispozitia Dvs 24 din 24 de ore – cum este un automobil potrivit pentru grupul dvs. Daca veniti de departe, sau pur si simplu nu doriti sa va incarcati cu grija autoturismului personal, puteti apela la o firma de inchirieri auto. Firma de rent a car din Cluj Hermin Grup a pregatit o multime de masini de inchiriat pentru cei care revin in tara sau pentru cei care isi viziteaza rudele in lunile August si Decembrie. Sa aflam cate ceva despre aceasta companie:

Infiintata in 2007, Hermin Rent a car Cluj a adunat ceva ani de experienta pe piata din Cluj Napoca, lucru ce a ajutat la o intelegere mai buna la nevoilor clientilor. Concurenta deloc neglijabila in acest sector a contribuit decisiv la filtrarea serviciilor disponibile, pe piata ramanand doar acei jucatori care au stiut sa se adapteze cel mai bine la conditiile existente si la cerintele pietei. Cu o focusare constanta pe satisfactia clientului, Hermin Rent a car Cluj a investit permanent in dezvoltarea si innoirea parcului auto, pastrand in acelasi timp o balanta excelenta intre tarife si calitatea serviciilor.

Astazi, in oferta firmei puteti gasi o gama larga de automobile de la producatori consacrati: Renault, Opel, Ford, Skoda, Volkswagen, Audi, BMW, etc. Preturile incep de la 15 Euro / zi, si variaza in functie de modelul dorit, precum si perioada de inchiriere. Firma isi ofera serviciile atat in Cluj Napoca cat si si in Targu Mures, Sibiu si la aeroportul Otopeni din Bucuresti (in astfel de cazuri sunt aplicabile taxe extra).

Pentru o mai buna experienta a clientului, am redus la minim formalitatile necesare atunci cand se preia o masina, astfel incat clientul sa isi poata continua calatoria cat mai rapid. In plus, automobilul este livrat la adresa solicitata de client fara nici o taxa aditionala, inclusiv la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj Napoca.

Pentru o experienta de inchirieri auto de calitate, si care nu iti ruineaza bugetul de cheltuieli, te asteptam la Hermin Rent a car Cluj Napoca!