Faceti cunostinta cu noi – Mai multe despre Hermin Rent-a-car

Va pregatiti sa vizitati Cluj Napoca sau alt oras din inima Transilvaniei? Nimic nu face o astfel de vizita mai placuta decat un mijloc de deplasare confortabil care sa fie la dispozitia Dvs 24 din 24 de ore – cum este un automobil potrivit pentru grupul dvs. Daca veniti de departe, sau pur si simplu nu doriti sa va incarcati cu grija autoturismului personal, puteti apela la o firma de inchirieri auto. Firma de rent a car din Cluj Hermin Grup a pregatit o multime de masini de inchiriat pentru cei care revin in tara sau pentru cei care isi viziteaza rudele in lunile August si Decembrie. Sa aflam cate ceva despre aceasta companie:

Infiintata in 2007, Hermin Rent a car Cluj a adunat ceva ani de experienta pe piata din Cluj Napoca, lucru ce a ajutat la o intelegere mai buna la nevoilor clientilor. Concurenta deloc neglijabila in acest sector a contribuit decisiv la filtrarea serviciilor disponibile, pe piata ramanand doar acei jucatori care au stiut sa se adapteze cel mai bine la conditiile existente si la cerintele pietei. Cu o focusare constanta pe satisfactia clientului, Hermin Rent a car Cluj a investit permanent in dezvoltarea si innoirea parcului auto, pastrand in acelasi timp o balanta excelenta intre tarife si calitatea serviciilor.

Astazi, in oferta firmei puteti gasi o gama larga de automobile de la producatori consacrati: Renault, Opel, Ford, Skoda, Volkswagen, Audi, BMW, etc. Preturile incep de la 15 Euro / zi, si variaza in functie de modelul dorit, precum si perioada de inchiriere. Firma isi ofera serviciile atat in Cluj Napoca cat si si in Targu Mures, Sibiu si la aeroportul Otopeni din Bucuresti (in astfel de cazuri sunt aplicabile taxe extra).

Pentru o mai buna experienta a clientului, am redus la minim formalitatile necesare atunci cand se preia o masina, astfel incat clientul sa isi poata continua calatoria cat mai rapid. In plus, automobilul este livrat la adresa solicitata de client fara nici o taxa aditionala, inclusiv la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj Napoca.

Pentru o experienta de inchirieri auto de calitate, si care nu iti ruineaza bugetul de cheltuieli, te asteptam la Hermin Rent a car Cluj Napoca!

Intrebari frecvente:

  • Cum ne gasiti in Aeroport Cluj?

In baza unei rezervari confirmate de unul din reprezentantii Hermin Rent a Car , sunteti asteptat in Aeroport cu o pancarta care contine numele companiei noastre “Hermin Grup”.

  • Ce reprezinta garantia?

Garantia difera de la masina la masina deoarece este stabilita ca valoare egala cu fransiza asigurarii casco . Masinile se pot inchiria si fara garantie in anumite conditii .

  • Cand se retine Garantia?

Sunt mai multe situatii in care se poate retine garantia . Dintre acestea amintim cel mai des intalnite situatii:

1. Avarii aparute pe auto  in timpul inchirierii.

2. Predarea autoturismului fara combustibil

3. Folosirea Autoturismului de inchiriat in alte scopuri decat cele prevazute in contract (subinchiriere, transportarea substantelor interzise, scopuri ilegale, etc.)

  • Masinile de inchiriat sunt asigurate full casco?

Pe perioada inchirierii aveti incluse urmatoarele asigurari:

1.Asigurare de raspundere Civila Auto (RCA – asigurare obligatorie)

2.Asigurare Full casco cu fransiza (fransiza difera in functie de masina inchiriata)

In cazul in care indepliniti conditile pentru inchiriere fara garantie , veti avea inclusa asigurare fara fransiza .

 

  • Cum procedez daca apar defectiuni la masina inchiriata?

Pe perioada inchirierii aveti asistenta tehnica 24/7 . In cazul in care apar defectiuni la masina inchiriata , ne contactati telefonic pentru a gasi o solutie de rezolvare, in cel mai scurt timp posibil.

  • Ce trebuie sa fac in caz de accident ?

In urma unui accident anuntati telefonic un reprezentant Hermin Rent a Car.

1. Accident fara victime intre doua autoturisme se va intocmi constatul amiabil , dupa care vom avea nevoie de actele celelalte parti implicate in copie xerox (buletin, permis de conducere, talon si asigurare)

2. Accident cu victime sau in care sunt implicate mai mult de doua masini se va anunta politia .

Call Now Button