Inca 3 sfaturi pentru a alege o masina de inchiriat

Primele 3 sfaturi le gasiti in articolul anterior: https://herminrentacar.ro/3-sfaturi-pentru-alege-o-masina-de-inchiriat/

4.Mai mare nu este intotdeauna mai bine

Masinile mari tind sa consume mai mult combustibil. Acestea De asemenea, acestea pot fi mult mai dificil de manevrat, mai ales in orase cu au drumuri inguste sau locuri de parcare limitate. Autovehiculele de dimensiuni medii tind sa fie cele mai populare vehicule de inchiriere in Statele Unite ale Americii. Cele mai multe au un consum de combustibil mai mic decat masinile mai mari, iar acestea pretul lor este de asemenea mai scazut. Cateodata, cand rezervati o masina din clasa Compact sau Mini, este posibil sa aveti surpriza (placuta) a unui upgrade gratuit la o clasa Medie. Astfel de scenarii se pot intampla atunci cand agentia de inchiriere nu mai are masini din clasa solicitata de Dvs disponibile.

Desigur, un upgrade nu este garantat – puteti obtine exact ceea ce ati cerut. Daca totusi aveti nevoie de spatiu, incercati sa alegeti o masina care este suficient de mare pentru dumneavoastra. Evitati upgrade-uri la SUV-uri mari sau alte masini mari, doar daca aveti o nevoie reala de spatiu de stocare. Dar nu e nimic in neregula cu inchirierea unui SUV in cazul in care se potriveste cu adevarat nevoilor dumneavoastra. Familiile mari, cu o multime de bagaje, ar trebui sa aleaga un vehicul care va asigura o calatorie sigura si confortabila.

5.O masina compacta nu este intotdeauna o masina compacta

Un autoturism compact in Statele Unite nu este acelasi lucru cu unul compact in Europa. Masinile europene tind sa fie mai mici decat vehiculele americane. Din acest motiv, este o idee buna sa luati in considerare dimensiunea grupului cu care mergeti si cantitatea de bagaje care va fi transporta daca planificati sa inchiriati o masina in Europa. Este posibil sa doriti sa cereti un vehicul – sau chiar doua – de dimensiuni mai mari decat ceea ce se inchiriaza in mod normal in America.

Pe de alta parte, multe dintre drumurile din Europa sunt mai inguste decat strazile din America. Unele drumuri dateaza din timpurile medievale, cand cel mai frecvent vehicul de deplasare era o caruta trasa de cai. Incercati sa gasiti un echilibru intre o masina care sa fie confortabila si una care va permite sa navigati pe strazile inguste, fara a provoca prea mult stres in acest proces.

6. Ce aveti nevoie de la o firma de inchirieri auto mai exact?

In general, cele mai multe agentii de inchiriere de masini ofera vehicule similare in diverse clasificari. Numarul de categorii a crescut in ultimele doua decenii. Puteti alege simplu, intre clasa mini, compact, masini de dimensiuni medii si cele de peste medie. Acum, optiunile ar putea include totul, de la masini din clasa Economy la clasa Premium si SUV-uri de lux.

Ce credeti ca aveti nevoie? O masina de lux ar putea suna frumos, dar daca nu petreceti mult timp in vehicul, poate fi o cheltuiala nejustificata. S-ar putea sa fiti tentat sa inchiriati o decapotabila, dar daca vremea nu este frumoasa sau aveti o multime de bagaje, nu este alegerea cea mai practica. O examinare onesta a ceea ce veti avea nevoie in timpul calatoriei dumneavoastra va ajuta in alegere.

Cu cat mai repede veti determina ce aveti nevoie de la masina inchiriata, cu atat mai multa flexibilitate veti avea atunci cand cautati cea mai buna oferta de pret.

Intrebari frecvente:

  • Cum ne gasiti in Aeroport Cluj?

In baza unei rezervari confirmate de unul din reprezentantii Hermin Rent a Car , sunteti asteptat in Aeroport cu o pancarta care contine numele companiei noastre “Hermin Grup”.

  • Ce reprezinta garantia?

Garantia difera de la masina la masina deoarece este stabilita ca valoare egala cu fransiza asigurarii casco . Masinile se pot inchiria si fara garantie in anumite conditii .

  • Cand se retine Garantia?

Sunt mai multe situatii in care se poate retine garantia . Dintre acestea amintim cel mai des intalnite situatii:

1. Avarii aparute pe auto  in timpul inchirierii.

2. Predarea autoturismului fara combustibil

3. Folosirea Autoturismului de inchiriat in alte scopuri decat cele prevazute in contract (subinchiriere, transportarea substantelor interzise, scopuri ilegale, etc.)

  • Masinile de inchiriat sunt asigurate full casco?

Pe perioada inchirierii aveti incluse urmatoarele asigurari:

1.Asigurare de raspundere Civila Auto (RCA – asigurare obligatorie)

2.Asigurare Full casco cu fransiza (fransiza difera in functie de masina inchiriata)

In cazul in care indepliniti conditile pentru inchiriere fara garantie , veti avea inclusa asigurare fara fransiza .

 

  • Cum procedez daca apar defectiuni la masina inchiriata?

Pe perioada inchirierii aveti asistenta tehnica 24/7 . In cazul in care apar defectiuni la masina inchiriata , ne contactati telefonic pentru a gasi o solutie de rezolvare, in cel mai scurt timp posibil.

  • Ce trebuie sa fac in caz de accident ?

In urma unui accident anuntati telefonic un reprezentant Hermin Rent a Car.

1. Accident fara victime intre doua autoturisme se va intocmi constatul amiabil , dupa care vom avea nevoie de actele celelalte parti implicate in copie xerox (buletin, permis de conducere, talon si asigurare)

2. Accident cu victime sau in care sunt implicate mai mult de doua masini se va anunta politia .

Call Now Button