Inchiriaza un autoturism pe placul tau

 

In vartejul cotidian al activitatilor de tot soiul, a avea un mijloc de transport devine o obligatie. Indiferent ca folosim transportul in comun ori o masina personala, devine evident ca lucrul acesta ne usureaza extrem de mult viata. Tot mai multa lume intelege ca a detine un carnet de sofer reprezinta un atu in favoarea unei persoane active, dar si va rezolva prompt nevoile unei familii. Iata care este motivatia pentru care creste in fiecare luna numarul celor ce urmeaza cursurile unei scoli de soferi din Cluj Napoca si obtin un permis de conducere.

Daca doriti sa aveti libertate deplina de miscare, daca sunteti sofer si vreti sa va menajati masina personala, daca nu dispuneti deocamdata de o masina sau doar va aflati intr-un loc total strain dar unde aveti nevoie sa va deplasati repede, solutia cea mai la indemana ramane sa inchiriati o masina.

Un autoturism inchiriat nu trebuie sa fie doar in stare buna de functionare! Astazi, firmele serioase de inchirieri auto (precum Hermin Rent-a-car 😉 ) incearca satisfacerea celor mai multe gusturi ale clientilor, acceptand realitatea ca fiecare cetatean are anumite gusturi sau necesitati atunci cand doreste sa circule intr-un astfel de autoturism. GPS-ul, echipamentul pentru iarna (anvelopele si lanturile), scaunul pentru copil, dreptul de conducere a masinii si pentru o a doua persoana, un rezervor plin preplatit, un anume tip de autovehicul sau o anume marca trebuie sa reprezinte oferte minimale care sa se poata gasi pe site-ul oricarei firme, laolalta cu taxele ori gratuitatile aferente. Tipurile si modelele de masini ce se gasesc in parcul auto al unei companii trebuie sa fie prezentate impreuna cu toate caracteristicile lor tehnice, precum si posibilitatea verificarii disponibilitatii unui anume autoturism preferat de client, astfel ca acesta sa si-o poate rezerva direct si imediat pe site. Din parcul nostru auto puteti alege orice clasa doriti – Economy, Compact, Standard, Intermediate, Full Size, Premium, Minivan sau SUV. Trebuie doar sa stiti ca aceasta va va fi oferita acolo unde va convine, in prealabil verificata tehnic, cu rovigneta achizitionata, cu asigurarea CASCO dar si RCA-ul deja platite.

Inainte de toate, chiar si de a va decide sa selectati un tip de autovehicul, trebuie sa constientizati obligativitatea detinerii unui carnet de conducere cu o vechime de minimum un an de zile, perfect valabil, nu in stare expirata si nici in varianta provizorie, iar varsta de la care veti putea sa inchiriati un autovehicul este de minimum 21 ani. Varsta este importanta si in situatia anumitor categorii de masini.

Indiferent ca v-ati propus sa vedeti atractiile turistice locale impreuna cu prietenii, ca veti parcurge un traseu prin traficul aglomerat, ca plecati in excursie impreuna cu familia, ca aveti o urgenta sa ajungeti la un oarecare eveniment monden, la Hermin Rent-a-car veti gasi, desigur, un autoturism de inchiriat potrivit pentru necesitatile dumneavoastra ori imaginea pe care veti dori sa o afisati.