E bine de stiut inainte sa apelati la o firma de inchirieri auto in Cluj

 

Daca e prima oara cand va pregatiti sa incheiati un contract cu o agentie de inchirieri auto din Cluj, sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le cunoasteti pentru o experienta mai placuta si un cost mai scazut. Haideti sa vedem despre ce este vorba:

 1. Dupa ca v-ati asigurat ca aveti toate documentele necesare, si masina aleasa ar trebui sa aibe toate documentele de trebuinta. Acestea includ: documente de service, asigurare Casco, etc. Scopul acestor acte este sa garanteze ca automobilul preluat este legal in toate aspectele. Luati in considerare daca este vreun document care mentioneaza vreo forma de compensare in caz de stricaciuni pe care sa o ofere compania. inchirieri-auto-cluj
 2. Trebuie sa va alimentati masina singur? Este important sa intrebati despre optiunile de alimentare si re-alimentare a automobilului, mai ales ca sunt companii de rent a car Cluj care aleg sa ofere masinile cu rezervorul plin, si le asteapta returnate in aceeasi maniera.
 3. Aveti toate documentele necesare pentru calatorie asupra dvs? Permisul de conducere este obligatoriu, la fel si cartea de identitate pentru diverse controale rutiere. Verificati perioada de validitate a permisului – nu v-ati dori ca acesta sa expire tocmai cand sunteti pe drumuri, departe de casa, facand astfel imposibila, din punct de vedere legal, conducerea masinii.
 4. Luati in considerare diversele cheltuieli care vin odata cu autovehiculul inchiriat. Sunt cumva ceva taxe pentru predarea autoturismului la adresa dorita? Diverse agentii de inchirieri auto Cluj au diverse feluri de a-si impresiona clientii, astfel ca unele ofera acest serviciu in mod gratuit. E bine sa stiti pentru ce anume scoateti bani din buzunar.
 5. Intrebati despre conditiile de plata oferite de firma. Pe piata exista firme de inchirieri masini Cluj care nu accepta plata cu bani gheata, si in acest caz cardul de credit nu este doar folositor, ci obligatoriu.
 6. In mod sigur aveti diverse cerinte pe care masina aleasa ar trebui sa le indeplineasca. De exemplu, automobilul are suficient spatiu pentru bagaje, sau ofera confortul necesar pentru un sofat indelungat, precum suport lombar si pentru gat?
 7. Nu e bine sa luati decizii grabite, fara sa considerati si alternativele. Sunt ocazii cand companiile ofera discounturi clientilor in functie de locul de unde vin. Daca aveti noroc, puteti obtine reduceri folositoare in acest mod. De asemenea, e evident ca nu toate firmele de rent a car Cluj vor avea acelasi preturi – incercati sa gasiti o companie atat ieftina, cat si de incredere.
 8. Pe piata exista companii care stipuleaza in contractul numarul maxim de soferi care pot conduce masina. Daca nu sunteti singura persoana care va conduce, e bine sa va informati din timp asupra acestui aspect si sa clarificati situatia.
 9. Asigurati-va ca aveti detaliile de contact ale companiei de inchirieri auto Cluj inainte sa plecati la drum. Acestea vor fi de folos in caz ca apar diverse urgente.

Cu Hermin Rent a car Cluj nu trebuie sa va faceti niciuna din problemele de mai sus. Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Intrebari frecvente:

 • Cum ne gasiti in Aeroport Cluj?

In baza unei rezervari confirmate de unul din reprezentantii Hermin Rent a Car , sunteti asteptat in Aeroport cu o pancarta care contine numele companiei noastre “Hermin Grup”.

 • Ce reprezinta garantia?

Garantia difera de la masina la masina deoarece este stabilita ca valoare egala cu fransiza asigurarii casco . Masinile se pot inchiria si fara garantie in anumite conditii .

 • Cand se retine Garantia?

Sunt mai multe situatii in care se poate retine garantia . Dintre acestea amintim cel mai des intalnite situatii:

1. Avarii aparute pe auto  in timpul inchirierii.

2. Predarea autoturismului fara combustibil

3. Folosirea Autoturismului de inchiriat in alte scopuri decat cele prevazute in contract (subinchiriere, transportarea substantelor interzise, scopuri ilegale, etc.)

 • Masinile de inchiriat sunt asigurate full casco?

Pe perioada inchirierii aveti incluse urmatoarele asigurari:

1.Asigurare de raspundere Civila Auto (RCA – asigurare obligatorie)

2.Asigurare Full casco cu fransiza (fransiza difera in functie de masina inchiriata)

In cazul in care indepliniti conditile pentru inchiriere fara garantie , veti avea inclusa asigurare fara fransiza .

 

 • Cum procedez daca apar defectiuni la masina inchiriata?

Pe perioada inchirierii aveti asistenta tehnica 24/7 . In cazul in care apar defectiuni la masina inchiriata , ne contactati telefonic pentru a gasi o solutie de rezolvare, in cel mai scurt timp posibil.

 • Ce trebuie sa fac in caz de accident ?

In urma unui accident anuntati telefonic un reprezentant Hermin Rent a Car.

1. Accident fara victime intre doua autoturisme se va intocmi constatul amiabil , dupa care vom avea nevoie de actele celelalte parti implicate in copie xerox (buletin, permis de conducere, talon si asigurare)

2. Accident cu victime sau in care sunt implicate mai mult de doua masini se va anunta politia .

Call Now Button