E bine de stiut inainte sa apelati la o firma de inchirieri auto in Cluj

 

Daca e prima oara cand va pregatiti sa incheiati un contract cu o agentie de inchirieri auto din Cluj, sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le cunoasteti pentru o experienta mai placuta si un cost mai scazut. Haideti sa vedem despre ce este vorba:

  1. Dupa ca v-ati asigurat ca aveti toate documentele necesare, si masina aleasa ar trebui sa aibe toate documentele de trebuinta. Acestea includ: documente de service, asigurare Casco, etc. Scopul acestor acte este sa garanteze ca automobilul preluat este legal in toate aspectele. Luati in considerare daca este vreun document care mentioneaza vreo forma de compensare in caz de stricaciuni pe care sa o ofere compania. inchirieri-auto-cluj
  2. Trebuie sa va alimentati masina singur? Este important sa intrebati despre optiunile de alimentare si re-alimentare a automobilului, mai ales ca sunt companii de rent a car Cluj care aleg sa ofere masinile cu rezervorul plin, si le asteapta returnate in aceeasi maniera.
  3. Aveti toate documentele necesare pentru calatorie asupra dvs? Permisul de conducere este obligatoriu, la fel si cartea de identitate pentru diverse controale rutiere. Verificati perioada de validitate a permisului – nu v-ati dori ca acesta sa expire tocmai cand sunteti pe drumuri, departe de casa, facand astfel imposibila, din punct de vedere legal, conducerea masinii.
  4. Luati in considerare diversele cheltuieli care vin odata cu autovehiculul inchiriat. Sunt cumva ceva taxe pentru predarea autoturismului la adresa dorita? Diverse agentii de inchirieri auto Cluj au diverse feluri de a-si impresiona clientii, astfel ca unele ofera acest serviciu in mod gratuit. E bine sa stiti pentru ce anume scoateti bani din buzunar.
  5. Intrebati despre conditiile de plata oferite de firma. Pe piata exista firme de inchirieri masini Cluj care nu accepta plata cu bani gheata, si in acest caz cardul de credit nu este doar folositor, ci obligatoriu.
  6. In mod sigur aveti diverse cerinte pe care masina aleasa ar trebui sa le indeplineasca. De exemplu, automobilul are suficient spatiu pentru bagaje, sau ofera confortul necesar pentru un sofat indelungat, precum suport lombar si pentru gat?
  7. Nu e bine sa luati decizii grabite, fara sa considerati si alternativele. Sunt ocazii cand companiile ofera discounturi clientilor in functie de locul de unde vin. Daca aveti noroc, puteti obtine reduceri folositoare in acest mod. De asemenea, e evident ca nu toate firmele de rent a car Cluj vor avea acelasi preturi – incercati sa gasiti o companie atat ieftina, cat si de incredere.
  8. Pe piata exista companii care stipuleaza in contractul numarul maxim de soferi care pot conduce masina. Daca nu sunteti singura persoana care va conduce, e bine sa va informati din timp asupra acestui aspect si sa clarificati situatia.
  9. Asigurati-va ca aveti detaliile de contact ale companiei de inchirieri auto Cluj inainte sa plecati la drum. Acestea vor fi de folos in caz ca apar diverse urgente.

Cu Hermin Rent a car Cluj nu trebuie sa va faceti niciuna din problemele de mai sus. Apelati cu incredere la serviciile noastre!