Contactati-ne

Rent a car Otopeni

 

Ne puteti contacta si prin: (+40747187812)

 

 

 

Nota: Perioada minima de inchiriere este de 3 zile. Va multumim pentru intelegere!

Cu Hermin Rent a Car ai parte de servicii de inchirieri auto in Otopeni Bucuresti de cea mai buna calitate si la preturi care iti vor menaja bugetul. Cauti o agentie de inchiriat automobile cu tarife mici, dar care sa iti ofere masini noi? Suna acum la +40747187812 – Te asteptam!

Inchirieri auto in aeroport Otopeni Bucuresti

Prin Hermin Rent-a-Car puteti accesa un serviciu pentru inchirieri autovehicule ieftin, disponibil atat in aeroportul Otopeni, cat si pe raza orasului Bucuresti, totul la preturile cele mai scazute, pastrand totodata un raport adecvat intre calitate si pret. Pentru ca timpul Dumneavoastră este unul foarte pretios, va oferim cat mai putine formalitati pentru serviciul nostru de inchirieri auto aeroport Otopeni Bucuresti. Inchirieri auto Otopeni

Parcul nostru auto include o gama variata de masini pentru inchiriat, inclusiv autovehicule care au transmisie automata, sau masini dotate cu sapte locuri, echipate corespunzator in conformitate cu fiecare anotimp in parte.

Servicii ireprosabile de rent a car in aeroport Otopeni Bucuresti

La agentia noastra de rent-a-car aeroport Otopeni in Bucuresti gasiti autovehicule de inchiriat oferite la preturile cele mai convenabile. Atat predarea cat si preluarea autovehiculului se face la aeroportul Otopeni, dar putem asigura, la cerere, servicii de inchirieri auto si in celelalte zone din Bucuresti sau chiar alte orase – cu ajutorul partenerilor nostri agreati pentru inchirieri de masini.

Clientii nostri fideli primesc si bonusuri ca rasplata a fidelitatii lor. Hermin Rent a Car reprezinta un etalon in domeniul de inchirieri autovehicule: Rent a car Otopeni

  • Pret convenabil;
  • Este inclusa asigurarea masinii;
  • Asiguram si unele accesorii suplimentare: GPS, portbagaj, scaun pentru copil.
  • Preluare/predare la aeroport sau in oras.

Aveti copii si, bineinteles, va preocupa siguranta lor, asa ca va putem oferi gratuit un scaun pentru copii, ori, daca doriti sa calatoriti pe trasee necunoscute, un aparat GPS gratis – daca veti inchiria masina pentru mai mult de doua saptamani. Compania noastra va mai ofera o bogata gama de autovehicule pentru inchiriere, toate asigurarile si taxele fiind incluse, preturile sunt avantajoase, iar calitatea serviciilor este ireprosabila!

La predarea masinii timpul este scurt si tarifele sunt avantajoase pentru clienti mai vechi, iar garantia este mica sau poate lipsi, in functie de durata inchirierii autovehiculului. Pentru o durata de peste trei saptamani, aveti oferte speciale, de preturi negociabile, iar numarul de kilometri este nelimitat! Astfel, cu certitudine, cand mai calatoriti prin Bucuresti, veti apela din nou la agentia noastra.

Inchirieri masini la aeroport Otopeni Bucuresti

Daca alegeti ca sa colaborati cu compania noastra de inchirieri masini la aeroportul Otopeni Bucuresti, veti avea placerea beneficiilor si ofertelor noastre speciale pentru masinile care vor fi inchiriate pe intreaga durata a anului. Iata motivul pentru care este indicat sa ne contactati in timp util pentru a fi siguri ca veti putea primi oferta cea mai avantajoasa de pe piata de inchirieri de masini. Hermin Rent-a-car reprezinta solutia iesirii din impas. Inchirieri masini Otopeni

Compania noastra este una apreciata pe piata autohtona de inchirieri auto, castigandu-si multi si fideli clienti de-a lungul vremii, astfel incat a fost nevoie sa ne sporim permanent parcul auto – aducand noi masini, moderne si confortabile. Ne aflam in sprijinul nevoilor clientilor, oferind servicii specializate de rent a car in aeroportul Otopeni din Bucuresti, seriozitate si promptitudine de fiecare data.

Comentarii recente