Rent a car Sibiu

Inchirieri auto in Sibiu la cele mai atractive preturi

Hermin Rent-a-car are placerea sa va ofere servicii de rent-a-car in Sibiu – inclusiv la aeroport – de cea mai buna calitate, cu un parc auto diversificat, unde puteti gasi masini de inchiriat pentru orice gusturi si exigente.

Click aici pentru a vedea oferta completa de masini de inchiriat.

Compania noastra isi propune sa ofere servicii la standarde europene, menajand in acelasi timp bugetul Dvs prin practirea unor tarife foarte accesibile. La ce va puteti astepta cand alegeti sa fiti clientul nostru?

Inchiriere rapida a masinii: Timpul clientilor nostri este deosebit de important pentru noi, de aceea am creat o procedura de inchiriere care sa consume cat mai putin timp, prin reducerea formalitatilor la un minim – tot ce aveti nevoie este un permis de conducere valid si  un document de identificare (carte de identitate sau pasaport, dupa caz). De restul ne ocupam noi!

Predare / preluare la adresa dorita de client: Oricine va aprecia confortul de a primi / preda masina in locul dorit. In semn de apreciere, va oferim acest serviciu fara taxe aditionale.

Masini noi de la fabricanti consacrati: in oferta noastra veti avea placerea sa descoperiti automobile de fabricatie recenta de la firme arhicunoscute: Opel, Ford, Renault, Volkswagen, BMW. De asemenea, avem diverse clase de confort – de la Economy pana la Premium – diverse modele de motorizare, cutii cu transmisie automata si manuala, precum si autovehicule SUV si Minivan, pentru grupuri mai mari de 5 persoane.

Oferte de fidelizare: Apelati in mod frecvent la serviciile noastre? Ne place sa rasplatim acest lucru, de aceea va puteti bucura de discount-uri generoase, care pot ajunge pana la 20%.

Discounturi pentru perioade de inchiriere indelungate: Aveti nevoie de o masina pe o perioada mai lunga? Pretul scade o data cu perioada la noi, astfel incat veti avea parte de tarife mai avantajoase.

Fara limita de km: Daca alegeti sa inchiriati un autoturism pentru o perioada de peste 2 zile, puteti conduce fara grija ca veti fi taxat in plus pentru kilometri parcursi.

Disponibil non stop: Puteti apela la noi indiferent ce ora din zi sau noapte este – suntem aici pentru a va servi oricand!

Preturi accesibile: Desi tinta noastra este sa oferim cea mai buna calitate pe piata de rent-a-car Sibiu, pastram in minte accesibilitatea serviciilor – de aceea avem mereu preturi atractive si pentru orice buzunar.

Oferte speciale
  • Daca inchiriezi un automobil pentru minim 14 zile, primesti si un aparat GPS din partea noastra pe durata contractului.
  • Pentru ca ti-au placut serviciile noastre si ai revenit, primesti un discount de 10%. Este felul nostru de a-ti multumi.Poti inchiria fara sa achiti vreo garantie – Aceasta oferta este disponibila doar atunci contractul este incheiat pe o perioada mai mare de 14 zile, si este valabila doar pentru anumite masini.