Un serviciu de rent-a-car face vacanta mai placuta

Va pregatiti de vacanta si ati aranjat toate detaliile – pardon, credeati ca toate, insa nu cumva ati uitat sa planuiti transferul de la aeroport? Una din problemele des intalnite dupa aterizarea la aeroport este asteptarea prea lunga – fie ca este pentru taxi, autobuz sau un mijloc de transport in comun. Si in situatia aceasta se gasesc multi turisti (nu doar Dvs), care au uitat de asemenea. Acest lucru este de inteles cateodata, avand in vedere ca lumea este de obicei foarte ocupata si incitata de prospectul mult-asteptatei vacante dupa un an lung si istovitor de munca.

O parte din flota auto Hermin Rent-a-car

Daca sunteti prea ocupat/a muncind la birou si a sosit timpul pentru binemeritata vacanta, probabil nu aveti capul suficient de limpede astfel incat sa va ganditi la toate aspectele ce trebuie pregatite. Cel mai bine este sa aveti intocmita o lista cu lucrurile importante. In acest sens, este bine sa va pregatiti din timp si pentru inchirierea unei masini la destinatie. Cand va pregatiti sa vizitati Clujul, nu trebuie sa va faceti griji la sosirea in aeroportul international Avram Iancu, deoarece aici sunt disponibile mai multe servicii de inchirieri automobile, avand birouri localizate chiar in aeroport. Deplasarea de la aeroport in oras poate fi scumpa cu taxiul, sau prea obositoare cu autobuzul sau alt mijloc de transport in comun. Daca aveti inspiratia sa faceti o rezervare de rent-a-car online , veti descoperi o multitudine de avantaje. Bunaoara, veti avea acces la diverse discounturi la care nu ati avea acces altfel. Masina inchiriata va va ajuta de asemenea sa vedeti tot ceea ce este interesant de vazut in oras dar si in zonele invecinate.

Unul din avantajele apelarii la o firma de inchirieri masini este faptul ca puteti alege sa conduceti ce masina doriti. De exemplu, poate in viitorul apropiat v-ati propus sa va schimbati masina personala, iar acum aveti oportunitatea sa testate modele noi de masini pentru a vedea cum se comporta la drum si cat de compatibile sunt cu nevoile Dvs. De exemplu, la Hermin Rent-a-car puteti gasi o gama variata de automobile de la diversi producatori: Dacia, Renault, Volkswagen, Skoda, Audi, Ford, sau BMW. Puteti vedea ce optiuni aveti vizitand pagina cu flota, si puteti obtine detalii despre masini, precum marca, modelul, anul de fabricatie si combustibilul folosit in pagina dedicate fiecarui automobil. Nu e nevoie sa pierdeti timp pretios din putinul alocat pentru excursia sau vacanta dvs cu mijloacele de transport in comun, mai bine apelati la o firma de rent-a-car eficienta si profesionista precum Hermin Rent-a-car, de unde puteti inchiria un automobil de calitate si fabricatie recenta.

PArcul auto Hermin de langa aeroport

Daca aveti probleme cu selectarea unei firme, puteti face un sondaj printre rudele si prietenii care au calatorit aici si au apelat la un asemenea serviciu – suntem siguri ca firma noastra va aparea in topul recomandarilor. Sa nu uitam despre forumurile online, review-urile Google + sau cele de pe Facebook. Nicicand nu a fost mai usor sa alegeti o companie care ofera servicii de calitate, fara sa riscati nimic. Asadar, vizitati lista cu optiunile disponibile si alegeti modelul care raspunde cel mai bine nevoilor Dvs. Pentru clientii fideli, am pregtit si cupoane de reducere pentru viitoarele vacante!

Intrebari frecvente:

  • Cum ne gasiti in Aeroport Cluj?

In baza unei rezervari confirmate de unul din reprezentantii Hermin Rent a Car , sunteti asteptat in Aeroport cu o pancarta care contine numele companiei noastre “Hermin Grup”.

  • Ce reprezinta garantia?

Garantia difera de la masina la masina deoarece este stabilita ca valoare egala cu fransiza asigurarii casco . Masinile se pot inchiria si fara garantie in anumite conditii .

  • Cand se retine Garantia?

Sunt mai multe situatii in care se poate retine garantia . Dintre acestea amintim cel mai des intalnite situatii:

1. Avarii aparute pe auto  in timpul inchirierii.

2. Predarea autoturismului fara combustibil

3. Folosirea Autoturismului de inchiriat in alte scopuri decat cele prevazute in contract (subinchiriere, transportarea substantelor interzise, scopuri ilegale, etc.)

  • Masinile de inchiriat sunt asigurate full casco?

Pe perioada inchirierii aveti incluse urmatoarele asigurari:

1.Asigurare de raspundere Civila Auto (RCA – asigurare obligatorie)

2.Asigurare Full casco cu fransiza (fransiza difera in functie de masina inchiriata)

In cazul in care indepliniti conditile pentru inchiriere fara garantie , veti avea inclusa asigurare fara fransiza .

 

  • Cum procedez daca apar defectiuni la masina inchiriata?

Pe perioada inchirierii aveti asistenta tehnica 24/7 . In cazul in care apar defectiuni la masina inchiriata , ne contactati telefonic pentru a gasi o solutie de rezolvare, in cel mai scurt timp posibil.

  • Ce trebuie sa fac in caz de accident ?

In urma unui accident anuntati telefonic un reprezentant Hermin Rent a Car.

1. Accident fara victime intre doua autoturisme se va intocmi constatul amiabil , dupa care vom avea nevoie de actele celelalte parti implicate in copie xerox (buletin, permis de conducere, talon si asigurare)

2. Accident cu victime sau in care sunt implicate mai mult de doua masini se va anunta politia .

Call Now Button